( ! ) Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; DB has a deprecated constructor in /var/www/vh66598/1/roodingbouwplan.nl/admin/includes/db.php on line 3
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0023402184{main}( ).../index.php:0
Rooding Bouwplan - Werk

Uw eigen bouwkundig adviseur voor al uw bouwplannen!

U wilt een grotere woning maar u wilt in uw vertrouwde buurt blijven wonen, dan kunt u ook denken aan een uitbreiding van uw woning. Het kan natuurlijk ook zijn dat de gezinssamenstelling veranderd is en u nu eindelijk eens uw woning een “update” wilt geven of “levensloopbestendig” wilt aanpassen. Hoe krijgt u uw wensen en eigen ideeën op papier vertaald naar een heldere en duidelijke tekening zodat u een passende offerte kunt aanvragen bij een aannemer. Welke uitbouwmogelijkheden heeft u, aan welke bestemmingsplanregels moet u voldoen en niet geheel onbelangrijk, wat zijn de bouwkosten. Allemaal zaken waar u niet dagelijks mee te maken heeft. Het is dan handig dat u iemand kunt inschakelen die een ontwerp met de nodige bouwtechnische tekeningen voor u maakt, offertes beoordeelt en u daarin adviseert en begeleidt, ook tijdens de uitvoering van de bouwwerkzaamheden. Wilt u alleen een ontwerp of alleen de bouwbegeleiding tijdens de uitvoering dan is dat uiteraard geen enkel probleem.

Kortom, u bent altijd verzekerd van een allround bouwkundig adviseur aan uw zijde die een ruime ervaring heeft in het totale bouwproces.

Ook voor particuliere nieuwbouw en bedrijfsmatige verbouw/nieuwbouw.